Sotra Contracting AS

Over 40 års erfaring som leverandør av tjenester innenfor skipsservice, on- og offshoresektoren, fornybar energi og lokal industri.

Sotra Contracting AS – SOCON

Sotra Contracting AS – SOCON har siden 1980 utført verkstedstjenester som vedlikehold, modifikasjon, reparasjon og installasjon av mekaniske komponenter både til skips-, onshore-, offshore-, og subsea-industrien.

Sotra Contracting AS – SOCON dekker hele leveransespekteret av engineering, innkjøp, fabrikasjon og installasjon (totalansvar/EPCI).

Selskapet har en solid erfaring innenfor sveising og kan tilby sertifisert sveising innenfor svart, rustfrie kvaliteter, aluminium og kobbernikkel.

I over 40 år har vi utført små og store oppdrag på flytende og faste installasjoner på kontinentalsokkelen.

Selskapet har personell med relevant kompetanse innenfor våre fagfelt. Fere av våre ansatte har godkjente offshoresertifikater og sjømanns-helseattester.

Selskapet er også godkjent lærevirksomhet og har for tiden lærlinger innenfor platefaget, industrirørlegger og mekaniker.

Bedriften disponerer egne dypvannskaier (10 meters dybde) med ISPS godkjenning.

Sotra Contracting AS – SOCON har en unik plassering i Hjeltefjordbassenget, med korte avstander til forsyningsbasen CCB, oljeterminalen på Sture, gassterminalen på Kollsnes, oljeraffineriet på Mongstad og dokkanlegget på Hanøytangen. Det er ca 25 min til Bergen sentrum med bil og 35 min til Bergen lufthavn Flesland.

Vårt motto er at kunden alltid skal være fornøyd.